Rövid URL az ajánlathoz

Anex Sport

4 137 megtekintés
149 000 Ft
Árjavaslat küldése
Állapota: Jó (Enyhe vagy látható használati nyomok és karcolások)
Szállítási terjedelem: -

Részletek

Bázisadatok

Ajánlat száma 328
Márka Anex
Modell Sport
Babakocsi színe 1 Fehér/szürke
Babakocsi színe 2 Sötét lila
Váz színe Fehér
Vásárlás éve 2019
Garanciális Nem
Állapota Jó (Enyhe vagy látható használati nyomok és karcolások)
Ár 149 000 Ft

Leírás

Eladó a képen látható Anex Sport 3:1 multifunkciós babakocsi.

A vételi ár tartalmazza:
- Mózes, kupolával és szélfogóval
- Sport kupolával, karfával, szűkítővel és lábzsákkal (3 fokozatban dönthető háttámla)
- Hordozó, kupolával (iso-fix bázistalp NÉLKÜL, mert az már elkelt)
- Hordozó szűkítő
- Clevamama matrac mózeskosárba
- Fejvédő gerinctámasz autós hordozóhoz
- Univerzális napernyő
- Esővédő
- Rovarháló
- Alsó bevásárló táska
- Felső táska

A babakocsi négy teleszkóppal és felfújható nagy kerekekkel rendelkezik.
Személyesen Tatán, előzetes egyeztetés után Budapesten is megtekinthető a MOM Park mellett.


Jellemzők, leírás:

Anex (R) Sport babakocsi modell család hozza el nekünk a legmodernebb svájci tervezésű design-t, összhangban az egészséges és aktív életmóddal. Gyártásánál a legfőbb szempont a környezetbarát anyagok és a legkorszerűbb technológiák ötvözése. Így jön létre ez az elegáns és egyedi Anex babakocsi modellcsalád. Továbbfejlesztett felfüggesztési rendszerének és jól átgondolt biztonsági technológiájának köszönhetően rendkívül sima gördülést, és tökéletes kényelmet nyújt a csöppségek számára. Egyszerű kezelhetőségének és könnyű irányíthatóságának köszönhetően kényelmet biztosít az anyukák és apukák számára is.
Babakocsi extrái:?UV szűrő 50+ technológia: A babakocsi borítása UV szűrő technológiával kezeltek, melynek köszönhetően a babakocsin átjutó fény káros ultraibolya sugárzásának több mint 50%-át megszűri.
?ECO Bőr fogantyúk: Az egyik legmagasabb anti-allergén tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a bőr irritációját. Ezen kívül nem válik forróvá a napon, ugyanakkor a legnagyobb téli hidegben sem keményedik meg.
?100% magas minőségű pamut belső: A természetes Ecotex(R) technológiának hála nem okoz semmilyen allergiát, ezen kívül tökéletesen biztosítja az ideális mikroklímát a baba alvása közben is. Különleges légáteresztő technológiával rendelkezik, amely a friss levegő lassú beáramlása mellett képes megtartani a természetes meleget.
Összecsukódás gátló rendszer: Az Anex (R) babakocsik X-Lock - véletlen váz összecsukódást gátló rendszerrel van ellátva.
Safe Walk biztonsági rendszerrel ellátva: Minden Anex (R) babakocsi sportülése 5 pontos biztonsági öv rendszerrel van felszerelve. A SAFE Walk a legjobban minimalizálja a kockázatot, hogy gyermekünk menet közben kicsúszhasson a babakocsi üléséből.
Ezüst ionokkal kezelt textíliák: Az Anex babakocsik belső szövete a piacon egyedülálló antiszeptikus és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Egy speciális ezüst ionos szövetvédelmi technológiával létrehozott megoldás miatt a babakocsiban a babákat kevésbé fenyegetik mikrobák és baktériumok.
?Kókuszrosttal töltött matrac: A kókuszrost matrac teljesen összhangban van az újszülött anatómiai formájával. "Emlékezik" a gyermek testének alakjára, így segíti elő a baba megfelelő csontfejlődését. Vezető gyermekgyógyászok ajánlásával!
Vízlepergető bevonat: Az Anex (R) babakocsik külső borítása (szövet és Eco bőr) egy speciális vízlepergető, impregnáló hatású anyaggal kezeltek. Ezáltal a víz anélkül gördül le a babakocsiról, hogy azok behatolnának az anyagba.
Comfy Stop fékrendszer: Az Anex babakocsik megerősített fékrendszerrel rendelkeznek, amely egy pedállal egyszerűen kapcsolható.

Eladó

  • Koch Norman
1 listázott termék
Magáneladó
Az oldal tagja 2019.06.18 óta

5 csillagból átlagosan 0 csillag  |  Értékelések száma: 0

Az értékelések magyarázata 

átlagosan 0 Elküldés
átlagosan 0 Árucikk leírása
átlagosan 0 Kommunikáció